Google

 

 LAMINAAT MERKEN

 

Op VLOERBOER.NL vindt u in onze sectie laminaatvloeren een presentatie van de meest bekende laminaatmerken. Op deze pagina’s vindt u van de genoemde producent hun volledige collectie.

 

 

 

 

Alle merken kunnen vrijwel zonder uitzondering uit voorraad worden geleverd

 

 

Elke laminaatproducent heeft voor hun producten dealers aangesteld, die het product in ons land importeren. Deze dealers hebben de verplichting een dusdanige voorraad aan te houden dat vrijwel de gehele collectie uit voorraad leverbaar is. De offiicieel aangestelde importeurs hebben weer ieder hun eigen verkoopkanaal. dit zijn vaak de Parketspeciaalzaken , woninginrichters en tapijtzaken. Veel van deze zaken hebben inmiddels ook een onlineshop zodat laminaat ook gemakkelijk vanuit huis kan worden besteld. Belangrijk voor u om te weten is dat er geen verschil zit bij welke leverancier u dit laminaat koopt. Het is altijd hetzelfde product uit dezelfde fabriek. De meest bekende merken hebben slechts één importeur welke hun belangen behartigd, zodat u altijd zeker bent, dat als u bijvoorbeeld een Quick-step laminaatvloer koopt bij bedrijf A, u ditzelfde product kunt kopen bij bedrijf B.

 

 

 

 

 

 

 

 

Op onze site vindt u de volledige collecties van onderstaande laminaatmerken.

 

 

logo quick-step

QUICK STEP LAMINAAT

 

Quick-step is ongetwijfeld één van de bekendste laminaat merken. Heeft u inspiratie nodig? Quick-step helpt u graag. Quickstep heeft een speciale pagina met inspirerende, fascinerende interieurs. Zij tonen standaard alle Quickstep vloeren, voor alle soorten ruimtes en alle interieurstijlen. Voor het verder verfijnen van uw zoekopdracht zijn meerdere knoppen beschikbaar. klik hier voor deze pagina.

 

 

logo

BERRYALLOC LAMINAAT

 

 

Laminaatproducent BerryAlloc biedt een uniek assortiment duurzame laminaatvloeren aan met een grote variatie in uiteenlopende designs, afwerkingen en houtsoorten. Niet alleen standaardformaten, maar ook extra lange en brede planken en smalle planken in verrassende combinaties met vele afwerkingen. Een laminaatvloer voor alle ruimtes in uw huis, inclusief keuken en zelfs de badkamer.

 

 

logo%20parador-1

PARADOR LAMINAAT

 

 

Het uitgebreide assortiment laminaat van Parador biedt een rijke keuze aan decors voor praktisch elke inrichtingsstijl. Variatie in formaten, toplagen en kwaliteiten maken van Parador een uniek laminaatprogramma dat bovendien door de geringe opbouwhoogte extreem renovatievriendelijk is.

 

 

meister_logo

MEISTER LAMINAAT

 

 

 MEISTER-laminaatvloeren bieden wooncultuur

Een steenuiterlijk van travertin tot marmer of planken in de authentieke landhuisstijl – MEISTER-laminaatvloeren bieden wooncultuur. Deze vloeren overtuigen echter niet alleen door uiterlijk en gevoel. Wij hebben bij de ontwikkeling van onze laminaatvloercollecties met name aan het dagelijkse gebruik gedacht. MEISTER-laminaatvloeren zijn daarom bijzonder robuust. Dat ze bovendien milieuvriendelijk zijn, bewijst de „Blauer Engel”, het keurmerk dat aan al onze vloeren is toegekend.

 

 

moderna__logo

MODERNA LAMINAAT

 

 

Moderna, inspirerende laminaatvloeren tegen betaalbare prijzen , uitgevoerd met de befaamde Uniclick verbinding. Thuis komen, weg van de drukte van alledag en genieten van momenten van ontspanning. U voelt zich veilig en geniet van de rust van uw eigen huis. Met een Moderna laminaatvloer, het merk voor uw individuele interieur, kom je echt thuis. Moderna heeft vloeren, wand- en plafondpanelen en ook traprenovatie, met Moderna geniet u van uw huis!

 

 

FLOORLINE LAMINAAT

 

 

EGGER LAMINAATVLOEREN
Sterk, stijlvol en gemakkelijk in onderhoud. EGGER laminaatvloeren blinken in vele eigenschappen uit. Ervaar zelf waar onze vloeren voor staan. Laminaatvloeren onderscheiden zich niet alleen in een aantrekkelijke uiterlijk, ook in oppervlakteafwerking, onderhoudsgemak en geschiktheid bij allergie.

 

 

 

 

Floer LAMINAAT logo

FLOER LAMINAAT

 

 

 

 

 

 

Door te klikken op de merknaam gaat u direct naar de presentatiepagina van het genoemde merk.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De site vloerboer.nl is onderdeel van: Nationaleinterieurbank.nl, evenals Keukenbladen.nl en Natuursteenbladen.nl

 

copyright www.nationaleinterieurbank.nl 2002-2015

Laminaat Groningen

 

PVC vloeren vanaf €7,95

 

 

 

Laminaat en parketzaken Groningen

 

Laminaat Friesland

 

 

 

Laminaat en parketzaken Friesland

 

Laminaat Drenthe

 

 

 

Laminaat en parketzaken Drenthe

 

Laminaat Overijssel

 

 

 

Laminaat en parketzaken Overijssel

 

Laminaat Gelderland

 

 

 

Laminaat en parketzaken Gelderland

 

Laminaat Flevoland

 

 

 

Laminaat en parketzaken Flevoland

 

Laminaat Utrecht

 

 

 

Laminaat en parketzaken Utrecht

 

Laminaat Noord Holland

 

Voordeel Laminaatvloeren

 

Laminaat en parketzaken Noord Holland

 

Laminaat Zuid Holland

 

Online ParketShop

 

Laminaat en parketzaken Zuid Holland

 

Laminaat Zeeland

 

 

 

Laminaat en parketzaken Zeeland

 

Laminaat Noord Brabant

 

 

 

Laminaat en parketzaken Noord Brabant

 

Laminaat Limburg

 

 

 

 

Laminaat en parketzaken Limburg

 

[Vloerboer] [Startpagina] [Offerteaanvraag] [Offertehulp] [Laminaatvergelijker] [Wie zijn wij] [Laminaat merken] [YOUR FLOOR] [Quick-step] [BerryAlloc] [Parador] [Meister] [Floorline (Egger)] [Moderna] [QUICKSTEP] [BERRYALLOC] [PARADOR] [MEISTER] [FLOORLINE(EGGER)] [MODERNA] [Maandaanbieding] [ACCESSOIRES] [INLOOPMATTEN] [VOORWAARDEN] [DISCLAIMER] [LINKPAGINA] [Privacy] [LEGSERVICE] [FACEBOOK]