Google

 

QUICK MENU VOOR DE PARADOR PAGINA’S

 

 

 

Trendtime 1
Kliklaminaat in plankformaat
Afmeting: 1285 x 158 x 8 mm
4-zijdige V-groef 
  naar decoren

Trendtime 2
Kliklaminaat in strookformaat
Formaat: 850 x 95 x 8 mm
4-zijdige V-groef
  naar decoren

Trendtime 4
Kliklaminaat in grootformaat
Afmeting: 1285 x 400 x 8 mm
4-zijdige V-groef 
   naar decoren

 

 

 

Trendtime 5
Kliklaminaat in natuursteenuitzicht
Afmeting: 638 x 330 x 8 mm
4-zijdige V-groef 
   naar decoren

Trendtime 6
Kliklaminaat in kasteelvloerformaat
Afmeting: 2200 x 243 x 9 mm
2-zijdige V-groef
    naar decoren

Trendtime 8
Kliklaminaat in groot formaat
Afmeting: 1285 x 330 x 8 mm
2-zijdige V-groef visgraat
    naar decoren

 

 

 

PARADOR LAMINAAT

 

 

 

 

 

 

 

 

 

U heeft onze PARADOR laminaat collectie aangeklikt. In de linker menubalk ziet u nu voor elke collectie een aparte pagina. Door deze aan te klikken ziet u alle decoren van de genoemde collectie, ook kunt u natuurlijk bovenstaand hulpmenu gebruiken.

 

 

 

Laminaat heeft zich allang geŽmancipeerd van zijn natuurlijke voorgangers parket en massieve houten vloeren – niet in het minst door zijn hoge belastbaarheid en onderhoudsvriendelijkheid, waardoor het ook geschikt is voor sterke belasting in intensief gebruikte ruimtes. Vandaag de dag wordt laminaat meer dan ooit naar waarde geschat en geldt het als een evenwaardig alternatief voor echte houtvloeren. Laminaat van Parador krijgt in deze ontwikkeling een bijzondere rol. Door onze grote ervaring met hout en met de modernste technische know-how zijn wij in staat om authentieke interpretaties van hoogwaardige houtsoorten te produceren en ook andere klassieke materialen zoals steen of beton natuurgetrouw in laminaat om te zetten. Bovendien openen wij met fantasievolle grafische motieven en met decors van beroemde internationale designers fascinerende nieuwe inrichtingsmogelijkheden.
 

 

 

 

Met Parador kiest u voor een van de meest geavanceerde laminaat producenten. Het laminaat met natuurgetrouwe decoren van Parador wordt gefabriceerd volgens ultra moderne productieprocessen en onderworpen aan strenge controles. Bovendien is het voorzien van gepatenteerde kliksystemen die de functionaliteit verbeteren en makkelijk laat leggen.

 

 

 

 

Ook Parador heeft bij haar laminaatvloeren alle originele accessoires in dezelfde kleuren van het Parador laminaat. Met plinten en profielen heeft u nooit geen kleurverschillen.

 

 

Bedrijfsfilosofie

Woonruimtes zijn uitdrukking van een persoonlijke levensinstelling en van de eigen verwachtingen. Hoge verwachtingen hebben en zelf veel presteren betekent meestal dat men een bijzonder bewustzijn voor de betekenis van kwaliteit bezit. Parador biedt topproducten voor waardevol wonen. De kwaliteit van Parador toont zich niet enkel in hoogwaardig materiaal en een perfecte afwerking, maar ook in uniek design. Met innovatieve producten stelt Parador creatieve en kwalitatieve maatstaven en maakt de weg vrij voor exclusief inrichten. Zowel binnen als buiten.
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

onderhoudstip

Parador vraagt bijna geen onderhoud. Hebt u gemorst? Ga er even over met een goed uitgewrongen dweil. Vergeet ook niet af en toe eens een borstel of de stofzuiger boven te halen en zorg dat er geen vuil achterblijft in de groeven, zo houdt u de vloer allergievrij! Gebruik de speciale laminaatreiniger voor het beste resultaat.

 

De Parador praktische laminaatgids:een bron van informatie en inspiratie.

Een nieuwe vloer koopt u niet met de ogen dicht. U kiest immers een kamergenoot die u een hele tijd en vaak zelfs een heel leven lang gezelschap zal houden.

U doet er dus goed aan u vooraf voldoende te informeren en te laten inspireren. Door de brochure van Parador bijvoorbeeld.

Een praktische handleiding boordevol nuttige weetjes, handige tips, concreet advies en leuke interieurideetjes. Onze ambitie is immers niet min: u een vloer adviseren die perfect aan uw verwachtingen voldoet.  klik voor brochure

 

bron Parador presentaties en foto’s: www.parador.de

De site vloerboer.nl is onderdeel van: Nationaleinterieurbank.nl, evenals Keukenbladen.nl en Natuursteenbladen.nl

 

copyright www.nationaleinterieurbank.nl 2002-2015

Dealers Parador laminaat zoeken:

Parador Laminaat Groningen

 

 

 

Laminaat en parketzaken Groningen

 

Parador Laminaat Friesland

 

 

 

Laminaat en parketzaken Friesland

 

Parador Laminaat Drenthe

 

 

 

Laminaat en parketzaken Drenthe

 

Parador Laminaat Overijssel

 

 

 

Laminaat en parketzaken Overijssel

 

Parador Laminaat Gelderland

 

 

 

Laminaat en parketzaken Gelderland

 

Parador Laminaat Flevoland

 

 

 

Laminaat en parketzaken Flevoland

 

Parador Laminaat Utrecht

 

 

 

Laminaat en parketzaken Utrecht

 

Parador Laminaat Noord Holland

 

 

 

Laminaat en parketzaken Noord Holland

 

Parador Laminaat Zuid Holland

 

Online ParketShop

 

 

 

 

Laminaat en parketzaken Zuid Holland

 

Parador Laminaat Zeeland

 

 

 

Laminaat en parketzaken Zeeland

 

Parador Laminaat Noord Brabant

 

 

 

Laminaat en parketzaken Noord Brabant

 

Parador Laminaat Limburg

 

 

 

 

Laminaat en parketzaken Limburg

 

 

 

 

 

 

parador laminaat groothandel

Bosgoed Deventer

 

Parador plinten

 

 

[Vloerboer] [Startpagina] [Offerteaanvraag] [Offertehulp] [Laminaatvergelijker] [Wie zijn wij] [Laminaat merken] [QUICKSTEP] [BERRYALLOC] [PARADOR] [Trendtime 1] [Trendtime 2] [Trendtime 4] [Trendtime 5] [Trendtime 6] [Trendtime 8] [MEISTER] [FLOORLINE(EGGER)] [MODERNA] [Maandaanbieding] [ACCESSOIRES] [INLOOPMATTEN] [VOORWAARDEN] [DISCLAIMER] [LINKPAGINA] [Privacy] [LEGSERVICE] [FACEBOOK]